Siirry suoraan sisältöön

Kirsi Kaunissaari

Palvelumuotoilija & UX-suunnittelija

Freelancer palvelumuotoilija

Olen palvelumuotoilija, jonka osaamisessa yhdistyvät asiakaskeskeisyys ja ymmärrys liiketoiminnan tarpeista. Minulla on pitkä kokemus työskentelystä finanssisektorilla, jonka ansiosta ymmärrän hyvin tämän toimialan erityispiirteitä. Hyödynnän työssäni palvelumuotoilijana myös liiketaloudellista osaamistani, jolloin asiakaskokemukseen tehdyt parannukset näkyvät myös yrityksen viivan alla. Tarvittaessa pystyn toteuttamaan itsenäisesti koko palvelumuotoilu/UX-suunnitteluprosessin mutta voimme myös hyödyntää yhteistyökumppanieni osaamista.

YHTEYSTIEDOT

työkokemus

2020 -

Palvelumuotoilija

Olen toiminut vuoden 2020 alusta saakka itsenäisenä yrittäjänä. Olen tehnyt erilaisia palvelumuotoiluprojekteja sekä yrityksille että järjestöille.

01/2019 - 12/2019

Suomen Yrittäjät

Työskentelin Suomen Yrittäjissä kasvuyrittäjyysverkoston koordinaattorina 365 päivässä pörssiin -valmennusohjelmassa. Lisäksi tein järjestölle opinnäytetyönä palvelumuotoiluprojektin, jossa konseptoitiin mobiilisovellusta yrittäjien keskinäisen verkostoitumisen tueksi. Kehittämäni palvelukonseptin avulla idean vieminen käytäntöön oli järjestölle helpompaa ja sain positiivista palautetta monimutkaisen kokonaisuuden eteenpäin viemisestä.

2004 - 2017

Handelsbanken

Olen työskennellyt erilaisissa rooleissa säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvien palveluiden parissa. Aloitin pankin rahastoyhtiössä  hallinnollisissa tehtävissä, jotka liittyivät rahastojen arvonlaskentaan ja viranomaisraportointiin. Opin tuntemaan hyvin erilaiset sijoitusinstrumentit ja niiden arvostusperiaatteet sekä finanssisektoria koskevaa sääntelyä.

Syyskuun 2010 alussa aloitin työskentelyn myyntitiimissä. Tuin sijoitusneuvojia ja yksityispankkiireja sijoitusrahastojen myynnissä, suunnittelin markkinointimateriaaleja ja kehitin nettisivuja. Vastasin myös tiedottamisesta sijoitusrahastoihin liittyvissä asioissa ja perehdytin sijoitusneuvojia rahastoihin liittyvissä asioissa.

Koulutus

2020

Digitaalinen muotoilu

Arcada

Käyttöliittymä-
suunnittelun perusteet

Helsingin kesäyliopisto

2019

Palvelumuotoilu (yamk)

Laurea

2008

Ms in Finance & International Business

Aarhus School of Business, Tanska

2003

Tradenomi

HaagaHelia

Taidot

WordPress 60%
InDesign 70%
Illustrator 40%
PhotoShop 50%
Adobe XD 50%

Yhteystiedot

Veera Lehmonen
Cuckoo Workout

044 992 3744
veera@cuckoo.com

Taru Jussila
Suomen Yrittäjät

040 051 0853
taru.jussila@yrittajat.fi

Perttu Ahvenainen
Taitori

040 504 5871
perttu.ahvenainen@taitori.fi